This is a past event. Registration is closed. View more events from Startup Weekend China

Home

About Startup Weekend
Startup Weekend is an event designed to provide experiential education for both technical and non-technical entrepreneurs. Activities last for a total of 54 hours, from Friday night's business pitch's sharing  and brainstorming to two days' business model creating, product prototype designing and marketing program establishing, and then to Sunday night's roadshow.The participants jointly share their experience, form the team, and transform the entrepreneurial ideas into a small feasible product and may eventually set up their own team and new company.
Participants create working startups during the event and are able to collaborate with like-minded individuals outside of their daily networks. All teams can demonstrate their achievements in front of industry experts and local entrepreneurs, and get practical and sincere judgments and feedback. 
Whether you want to verify your entrepreneurial ideas, to find partners on the road to entrepreneurship,to learn new entrepreneurial skills and experience, or to actually look for a team to start up your own business, choose Startup Weekend!You will be immersed in magical experience of entrepreneurial practice.
Video | 什么“创业周末:
https://v.qq.com/x/page/g0382ral1ng.html

 
The hardest part of starting up is starting out.
Connect

Connect with people driven to build something new. Rich and diverse talent is a Startup Weekend staple.
Are you ready to meet your next (cofounder) (friend) (mentor) (investor)?
Discover

Discover where you are on the Entrepreneur's Journey.
Find the resources available near you.
Leave knowing the next steps you need to take on your road to success.
Learn

Learn what it really takes to start a company.
No book, panel, speaker, or blog post will teach you what you need to know.
The only way to learn is the experience of trying.
Start

It’s that simple. Startup Weekend is designed to get you going, FAST.
Your local Organizers will set up the ideal environment for you to be successful and learn as much as possible in just 54 hours.

Agenda

6 PM

60 mins

Registration&Dinner

7 PM

30 mins

Ice Breaking Game&Speakers Sharing

7:30 PM

90 mins

Pitches Start

9 PM

30 mins

Voting

9:30 PM

10 PM

Form Teams

8:45 AM

15 mins

Breakfast

9 AM

180 mins

Start Work

12 PM

60 mins

Lunch&Break

1 PM

300 mins

Team Work&Tutoring from Mentors

6 PM

60 mins

Dinner&Break

7 PM

9 PM

Teamwork

8:45 AM

15 mins

Breakfast

9 AM

180 mins

Team Work&Tutoring from Mentors

12 PM

60 mins

Lunch&Break

1 PM

60 mins

Tutoring and Feedback from Mentors

2 PM

120 mins

Plan Showcase Rehearsal

4 PM

60 mins

Business Plan Update

5 PM

90 mins

Business Plan Showcase

6:30 PM

30 mins

Juding and Awards

7 PM

8 PM

Party!

Mentors and Judges

  • Kalle Huebner (Founder  of  Managing Partner at Executive Education & Exchange(3e))

    Kalle Huebner

    Founder of Managing Partner at Executive Education & Exchange(3e)

    Read Bio
  • William Mark (Director  at  KIEFEL China Operation)

    William Mark

    Director at KIEFEL China Operation

    Read Bio
  • Dominic Desmarais (Founder  of  LiYa Solutions)

    Dominic Desmarais

    Founder of LiYa Solutions

    Read Bio
  • Yang Wang (Mentor  at  Nanyang Technological University,Master's degree in entrepreneurship and innovation of science and technology)

    Yang Wang

    Mentor at Nanyang Technological University,Master's degree in entrepreneurship and innovation of science and technology

    Read Bio
  • Fuquan Zhu (The Founder  of  Suzhou Textile Designer Maker Space)

    Fuquan Zhu

    The Founder of Suzhou Textile Designer Maker Space

    Read Bio
  • Charles Huang (General Manager & Partner  at  CGP Suzhou)

    Charles Huang

    General Manager & Partner at CGP Suzhou

    Read Bio
  • Benjamin Kontoh (Founder and C.E.O  of  Brush&Saccy Bespoke Fashion House)

    Benjamin Kontoh

    Founder and C.E.O of Brush&Saccy Bespoke Fashion House

    Read Bio
  • Jie Shao (Investment Director  at  CT-Ventures)

    Jie Shao

    Investment Director at CT-Ventures

    Read Bio
  • George Yin (Co-founder  of  Cmclouds)

    George Yin

    Co-founder of Cmclouds

    Read Bio
  • Fei Shen (The executive director  at  Jiangsu Wuzhong High-Tech Venture Capital Investment co.)

    Fei Shen

    The executive director at Jiangsu Wuzhong High-Tech Venture Capital Investment co.

    Read Bio
  • Alice Wang (Vice-gengeral manager  at  JAHE (Suzhou) Investment  Co., Ltd)

    Alice Wang

    Vice-gengeral manager at JAHE (Suzhou) Investment Co., Ltd

    Read Bio
  • Mingjie Yan (The general Manager  at  Suzhou Boot Camp Venture Capital Management co., LTD)

    Mingjie Yan

    The general Manager at Suzhou Boot Camp Venture Capital Management co., LTD

    Read Bio
  • Tony Ye (CEO  of  Sinnotech Technology)

    Tony Ye

    CEO of Sinnotech Technology

    Read Bio

Join us

 Join the group and ask all your questions about this edition here!

Tickets

Ticket price includes food for the entire weekend (3 dinners, 2 lunches and 2 light breakfasts) as well as water. Make sure to attend the entire event as your team will need you until the end!
Sunday Spectator ticket only provides attendance to the Sunday night final presentations. 

No refunds will be granted within 7 days of the event if food and drink have already been ordered. Apologies for any inconvenience this may cause.
Regular

With this ticket, come from Friday 7pm until Sunday 9pm (but you go back home for the nights!) and attend the full Startup Weekend!
Ticket refund request could be accepted before 18:00,August 25th.

RMB 200
Sunday Observers

Come on Sunday at 5pm to watch the final pitches!

RMB 100
Student Ticket

With this ticket, come from Friday 7pm until Sunday 9pm (but you go back home for the nights!) and attend the full Startup Weekend!
Ticket refund request could be accepted before 18:00,August 25th.

Only for students

RMB 170
Menu