This is a past event. Registration is closed. View more events from Startup Weekend China

Home

No Talk,All Action ,Nov 10th-12th, Here we go!
About Startup Weekend
Startup Weekends are 54-hour events designed to provide superior experiential education for technical and non-technical entrepreneurs. Beginning with Friday night pitches and continuing through brainstorming, business plan development, and basic prototype creation, Startup Weekends culminate in Sunday night demos and presentations.  

Participants create working startups during the event and are able to collaborate with like-minded individuals outside of their daily networks. All teams hear talks by industry leaders and receive valuable feedback from local entrepreneurials. 

The weekend is centered around action, innovation, and education.  Whether you are looking for feedback on an idea, a co-founder, specific skill sets, or a team to help you execute, Startup Weekends are the perfect environment in which to test your idea and take the first steps towards launching your own startup.  
Video | 什么“创业周末:
https://v.qq.com/x/page/g0382ral1ng.html

 
The hardest part of starting up is starting out.
Connect

Connect with people driven to build something new. Rich and diverse talent is a Startup Weekend staple.
Are you ready to meet your next (cofounder) (friend) (mentor) (investor)?
Discover

Discover where you are on the Entrepreneur's Journey.
Find the resources available near you.
Leave knowing the next steps you need to take on your road to success.
Learn

Learn what it really takes to start a company.
No book, panel, speaker, or blog post will teach you what you need to know.
The only way to learn is the experience of trying.
Start

It’s that simple. Startup Weekend is designed to get you going, FAST.
Your local Organizers will set up the ideal environment for you to be successful and learn as much as possible in just 54 hours.

Agenda

6 PM

60 mins

Registration&Dinner

7 PM

30 mins

Ice Breaking Game&Speakers Sharing

7:30 PM

90 mins

Pitches Start

9 PM

30 mins

Voting

9:30 PM

10 PM

Form Teams

8:45 AM

15 mins

Breakfast

9 AM

180 mins

Start Work

12 PM

60 mins

Lunch&Break

1 PM

300 mins

Team Work&Tutoring from Mentors

6 PM

60 mins

Dinner&Break

7 PM

9 PM

Teamwork

8:45 AM

15 mins

Breakfast

9 AM

180 mins

Team Work&Tutoring from Mentors

12 PM

60 mins

Lunch&Break

1 PM

120 mins

Business Plan Showcase Rehearsal

3 PM

60 mins

Business Plan Update

4 PM

90 mins

Business Plan Showcase

5:30 PM

30 mins

Judging and Awards

6 PM

8 PM

Party!

Mentors and Judges

  • Pengpeng Zhan (Founder  of  AngelsGlobal and TechAG Capital)

    Pengpeng Zhan

    Founder of AngelsGlobal and TechAG Capital

    Read Bio
  • Charles Huang (General Manager & Partner  at  CGP Suzhou)

    Charles Huang

    General Manager & Partner at CGP Suzhou

    Read Bio
  • Ray Kong (Management Partner  at  Shenzhen Qianhai Xingwang Investment Management Co.,Ltd.)

    Ray Kong

    Management Partner at Shenzhen Qianhai Xingwang Investment Management Co.,Ltd.

    Read Bio
  • Yang Wang (Mentor  at  Nanyang Technological University)

    Yang Wang

    Mentor at Nanyang Technological University

    Read Bio
  • Tom Ren (Founder and CEO  of  Globalization Accelerator)

    Tom Ren

    Founder and CEO of Globalization Accelerator

    Read Bio
  • Maggie Mai (Co-Founder  of  Websmart.Company)

    Maggie Mai

    Co-Founder of Websmart.Company

    Read Bio
  • Dominic Desmarais (Founder  of  LiYa Solutions)

    Dominic Desmarais

    Founder of LiYa Solutions

    Read Bio
  • Liyan Zhou (Founder  of  Whispering lotus of Suzhou)

    Liyan Zhou

    Founder of Whispering lotus of Suzhou

    Read Bio
  • Alice Wang (Vice-gengeral Mangaer  at  JATAHE (Jiangsu) Investment Co., Ltd)

    Alice Wang

    Vice-gengeral Mangaer at JATAHE (Jiangsu) Investment Co., Ltd

    Read Bio
  • John Celestian (Founder  of  Universal Parts, Inc)

    John Celestian

    Founder of Universal Parts, Inc

    Read Bio
  • Jing Feng (CEO  of  Fly Bird Village Innovative Education Incubator)

    Jing Feng

    CEO of Fly Bird Village Innovative Education Incubator

    Read Bio
  • Ma Rena (General Manager  at  Heyue Information)

    Ma Rena

    General Manager at Heyue Information

    Read Bio
  • Dingxiu Su (Vice-president  at  Suzhou torch light incubation enterprise (Boji);)

    Dingxiu Su

    Vice-president at Suzhou torch light incubation enterprise (Boji);

    Read Bio

Contact Us

Join the group and ask all your questiones about this edition here!
 

Tickets

Ticket price includes food for the entire weekend (3 dinners, 2 lunches and 2 light breakfasts) as well as water. Make sure to attend the entire event as your team will need you until the end!
Sunday Spectator ticket only provides attendance to the Sunday night final presentations. 

No refunds will be granted within 7 days of the event if food and drink have already been ordered. Apologies for any inconvenience this may cause. 
Regular

With this ticket, come from Friday 6 pm until Sunday 8 pm (but you go back home for the nights!) and attend the full Startup Weekend!

RMB 200
Sunday Observers

Come on Sunday at 4:00pm to watch the final pitches!

RMB 100
Student Price

Only for students

RMB 180

Submit your idea

After registration, please submit your idea. If you have no idea,just ignore it.
Menu