This is a past event. Registration is closed. View more events from China Channel

Event Details

CHat is a half day conference dedicated to all things WeChat. We are bringing Beijing’s top English language speakers and experts together. A celebration of all things WeChat, CHat is a place to network, learn and have fun.
  • Presentations from top WeChat marketing and technical experts
  • Practical workshops throughout the day
  • Booth display areas featuring the latest WeChat products and services
  • Live interview with the owner of WeChat’s most successful English language account
  • Interactive WeChat activities and games
  • Expert panel discussion
  • Drinks and networking

Interested in WeChat? Then you will not want to miss this event.

Agenda

Main Room

1:15 PM

45 mins

Registration
Doors open and attendees can enter the venue

2 PM

10 mins

Opening Remarks - The Chat Era

2:10 PM

25 mins

Global Messenger Trends - WeChat, WhatsApp, Facebook Messenger
Presentation with Q&A

2:35 PM

25 mins

Digital Marketing & Social CRM
Presentation with Q&A

3 PM

25 mins

Gamification with WeChat
Presentation with Q&A

3:25 PM

35 mins

Panel Discussion With WeChat Accounts Owners: Hi Better Me & Newrank.cn
Panel discussion with the owners of successful WeChat accounts. Learn how they built their followings and the challenges they faced. What are the industry trends and the current standards that account holders should be aware of.

4 PM

20 mins

Afternoon Break

4:20 PM

10 mins

What EU SMEs Expect From WeChat
Presentation

4:30 PM

25 mins

WeChat Cross Border Payments
Presentation with Q&A

4:55 PM

25 mins

Moving Down the Torso: How to Use Video to Get Results on Wechat
Presentation with Q&A

5:20 PM

40 mins

Panel Discussion
Topic: WeChat Future Trends for 2016 and Beyond

6 PM

6:30 PM

Drinks & Networking

Workshops

Small workshops will be delivered throughout the day in the upstairs meeting room. Expect detailed and actionable content. Attendees are limited to 30 people on a first come first served basis.

2:10 PM

30 mins

WeChat + Internet of Things

2:40 PM

45 mins

The Chatbot Revolution: Why are businesses so excited about building messenger based chatbots?

3:25 PM

35 mins

Designing for User Engagement in WeChat

4 PM

35 mins

How We Built A WeChat App & Recovered our Development Costs Within 24hrs: Yoli

4:35 PM

5:20 PM

Using WeChat For Your Own Events: Registration, Check in, Onsite, Q&A

Speakers

  • Andrew Schorr

    Co-founder of Grata

    Read Bio
  • Alexis Bonhomme

    Co-Founder of CuriosityChina

    Read Bio
  • Sheng Pang

    Founder & CEO of Juplus Interactive Technology

    Read Bio
  • Thomas Graziani

    Co-founder of WalktheChat

    Read Bio
  • Jim Fields

    Founder and Managing Director of Relay

    Read Bio
  • David 'DC' Collier

    Co-founder of RIKAI Labs

    Read Bio
  • Edaan Getzel

    COO at RIKAI Labs

    Read Bio
  • Nicky Szmala

    Partner at K1ND - an Ogilvy & Mather company

    Read Bio
  • Drew Kirchhoff

    Product Manager at Yoli

    Read Bio
  • James LaLonde

    CEO of Yoli

  • Rafael Jimenez

    Business Development Advisor at EU SME Centre

    Read Bio
  • Matthew Brennan

    Co-founder of China Channel

    Read Bio
  • Nichole Zuo

    Co-founder of China Channel

    Read Bio
  • Kiran Patel

    Director of Marketing & Communications at LehmanBrown

    Read Bio
  • James Flanagan

    Curator at TEDxBeijing

    Read Bio
Menu