This is a past event. Registration is closed. View more events from Startup Weekend China

Home

About Startup Weekend:
Startup Weekends are 54-hour events designed to provide superior experiential education for technical and non-technical entrepreneurs. Beginning with Friday night pitches and continuing through brainstorming, business plan development, and basic prototype creation, Startup Weekends culminate in Sunday night demos and presentations.
Participants create working startups during the event and are able to collaborate with like-minded individuals outside of their daily networks. All teams hear talks by industry leaders and receive valuable feedback from local entrepreneurials. The weekend is centered around action, innovation, and education. Whether you are looking for feedback on a idea, a co-founder, specific skill sets, or a team to help you execute, Startup Weekends are the perfect environment in which to test your idea and take the first steps towards launching your own startup.

Agenda

5:30 PM

30 mins

Registration
Registration starts

6 PM

60 mins

Dinner & Networking
Dinner & Networking

7 PM

30 mins

Welcome & Speakers
Welcome & Speakers

7:30 PM

30 mins

Pitches Start
Pitches Start

8 PM

30 mins

Voting
Attendees vote for the top ideas

8:30 PM

30 mins

Form Teams
Team start forming and discussing ideas

9 PM

11 PM

Begin Work
Start to formalize teams and take an inventory of skills. Be honest, and direct about what resources and skill are needed for the weekend. You may stay and work as late as the venue will allow.

9 AM

60 mins

Breakfast
Arrive, simple breakfast & coffee

10 AM

150 mins

Begin Work
Teams formed and setting up workspace for the weekend

12:30 PM

60 mins

Lunch
Lunch 午餐

1:30 PM

60 mins

Check-In
After-lunch check-in, status reports, call for help

2:30 PM

270 mins

Coach Meetings
Coaches help teams one-on-one. They are here to help!

7 PM

60 mins

Dinner
Dinner 晚餐

8 PM

10:30 PM

Check-In
After-dinner check-in, status reports, call for help

9 AM

60 mins

Breakfast
Arrive, simple breakfast & coffee

10 AM

120 mins

Check-in
Coaches arrive. Final opportunity to ask questions

12 PM

30 mins

Lunch
Lunch 午餐

12:30 PM

150 mins

Coach Meetings
Coaches arrive...ASK QUESTIONS

3 PM

60 mins

Presentation Prep & Tech Check
Final hours of worktime should be focused on perfecting your presentation, tech-check for final presentation also takes place.

4 PM

60 mins

Dinner

5 PM

150 mins

Final Presentations

7:30 PM

60 mins

Judging & Awards

8:30 PM

30 mins

Wrap-up

9 PM

10 PM

Go Home / After-Party

Mentors & Judges

Mentors
  • Bin (Martin) Ma (CEO & Co-Founder  of  ET Consulting 咨询公司)

    Bin (Martin) Ma

    CEO & Co-Founder of ET Consulting 咨询公司

    Read Bio
  • Yuchen Li (Senior Java Engineer  at  TubeMogul, Inc. (Acquired by Adobe))

    Yuchen Li

    Senior Java Engineer at TubeMogul, Inc. (Acquired by Adobe)

    Read Bio
  • Xiao Ling (Partner  at  上海市汇业(成都)律师事务所)

    Xiao Ling

    Partner at 上海市汇业(成都)律师事务所

    Read Bio
  • Tony 张立 (产品学院院长  at  慧科集团&开课吧)

    Tony 张立

    产品学院院长 at 慧科集团&开课吧

    Read Bio
  • 郭俊霞 (西南区总经理  at  超凡知识产权服务股份有限公司)

    郭俊霞

    西南区总经理 at 超凡知识产权服务股份有限公司

    Read Bio
  • Robert 李兆霖 (Founder & CEO  of  缔趣科技)

    Robert 李兆霖

    Founder & CEO of 缔趣科技

    Read Bio
  • Travis 李浩 (Chief Executive  at  爱思青年公益发展中心)

    Travis 李浩

    Chief Executive at 爱思青年公益发展中心

    Read Bio
  • Chuck 沈长锟 (中国区大使  at  TEDx)

    Chuck 沈长锟

    中国区大使 at TEDx

    Read Bio
Judges
Steven Tong
Startupbootcamp China SBC中国

teven Tong currently serves as the Managing Director of Startupbootcamp Asia where he brings more than 15 years of experience in government, private sector and venture capital. After Silicon Valley, Steven became a Venture Capitalist and made investments in 2 accelerators, 1 seed fund and 1 seed stage startup. 

Moving forward, he employs his multi-faceted skills in scouting and investing in FinTech startups, advising entrepreneurs on their business strategy, product, business operations etc., and expanding Startupbootcamp in Asia.
傅娟  Mabel

洪泰成都基金合伙人  天使投资人,7年创业投资经验,曾就职于新加坡淡马锡全资VC--Vertex Venture, 参与投资过的项目包括上海传漾科技,面包旅行,美乐乐,Loho眼镜,赢众投。
Duo Tang 唐多
Regional Lead of Sales and Partner Strategy & Operations, Microsoft Great China Region

唐多,毕业于北京大学计算机科学技术系,获得北大国家发展研究院EMBA工商管理硕士学位。现任微软大中华区中国区域运营总经理,负责微软在全国的合作伙伴战略发展业务,直接汇报给微软大中华区副总裁兼中国区业务副总裁蔡恩全(Davis Tsai)先生。
 
唐多先生从事IT行业已有17年,在加入微软前曾在IBM任职15年,担任过IBM系统科技事业部大西区总经理,IBM系统科技事业部新兴市场中国区总经理以及IBM系统科技事业部竞争策略部中国区总经理等重要管理职位,其卓越的领导力带领团队拓展IBM在新区域和新行业的业务发展。
 
唐多先生在电信、金融、政府、中小企业积累了丰富的行业知识及经验,再结合自身对互联网、云服务、物联网的深刻洞察,实现了微软在西南地区业务的快速转型,全面助力本地初创企业的起步和发展,同时帮助微软的合作伙伴实现最大化的商业价值,指导和推进微软在川渝的业务拓展及技术支持。

Tickets

Ticket price includes food for the entire weekend (3 dinners, 2 lunches and 2 light breakfasts) as well as unlimited water.
Design 设计

Designer/Product Manager 设计师/产品经理

RMB 200
Development 技术开发

Developer 开发者

RMB 200
Business 商务

Business/Marketing 商务/市场营销

RMB 200
Sunday Observer / 观摩票

Sunday Spectator ticket only provides attendance to the Sunday night final presentations.

RMB 100
Menu