This is a past event. Registration is closed. View more events from Startup Weekend China

Home

A Celebration of Entrepreneurship for Automobile Lovers!

Auto is the theme of this event.
In recent years, the rapid development of the domestic automotive industry driven by the Auto follow-up projects , the total number of projects reached 3036. Only in 2015-2016 period, more than half of the number of projects cover car network, electric cars, spare parts, car services, car service, community media and transportation etc..

SW Auto is ready, come and join us!

Please scan the following code to follow SW Shanghai Auto, the best way to get the latest news!
About Startup Weekend
Startup Weekends are 54-hour events designed to provide superior experiential education for technical and non-technical entrepreneurs. Beginning with Friday night pitches and continuing through brainstorming, business plan development, and basic prototype creation, Startup Weekends culminate in Sunday night demos and presentations.  

Participants create working startups during the event and are able to collaborate with like-minded individuals outside of their daily networks. All teams hear talks by industry leaders and receive valuable feedback from local entrepreneurials. 

The weekend is centered around action, innovation, and education.  Whether you are looking for feedback on an idea, a co-founder, specific skill sets, or a team to help you execute, Startup Weekends are the perfect environment in which to test your idea and take the first steps towards launching your own startup.  
The hardest part of starting up is starting out.
Connect

Connect with people driven to build something new. Rich and diverse talent is a Startup Weekend staple.
Are you ready to meet your next (cofounder) (friend) (mentor) (investor)?
Discover

Discover where you are on the Entrepreneur's Journey.
Find the resources available near you.
Leave knowing the next steps you need to take on your road to success.
Learn

Learn what it really takes to start a company.
No book, panel, speaker, or blog post will teach you what you need to know.
The only way to learn is the experience of trying.
Start

It’s that simple. Startup Weekend is designed to get you going, FAST.
Your local Organizers will set up the ideal environment for you to be successful and learn as much as possible in just 54 hours.

Agenda

6:30 PM

30 mins

Day-1(2017/3/24)
Registration & Dinner

7 PM

30 mins

Day-1(2017/3/24)
Welcome Speech & A Story of Car

7:30 PM

90 mins

Day-1(2017/3/24)
Pitch Share

9 PM

30 mins

Day-1(2017/3/24)
Pitch Voting

9:30 PM

10 PM

Day-1(2017/3/24)
Form Teams

9 AM

30 mins

Day-2(2017/3/25)
Breakfast

9:30 AM

150 mins

Day-2(2017/3/25)
Work Begin

12 PM

60 mins

Day-2(2017/3/25)
Lunch

1 PM

60 mins

Day-2(2017/3/25)
Work Check

2 PM

270 mins

Day-2(2017/3/25)
Coach Meeting

6:30 PM

60 mins

Day-2(2017/3/25)
Dinner

7:30 PM

10 PM

Day-2(2017/3/25)
Work Check

9 AM

60 mins

Day-3(2017/3/26)
Breakfast

10 AM

120 mins

Day-3(2017/3/26)
Work Check

12 PM

30 mins

Day-3(2017/3/26)
Lunch

12:30 PM

150 mins

Day-3(2017/3/26)
Coach Meeting

3 PM

60 mins

Day-3(2017/3/26)
Presentation Prepare & Check

4 PM

60 mins

Day-3(2017/3/26)
Dinner

5 PM

120 mins

第3天(2017年3月26日)
Final Presentation

7 PM

90 mins

Day-3(2017/3/26)
Judging & Awards

8:30 PM

30 mins

Day-3(2017/3/26)
Wrap-Up

9 PM

10 PM

Day-3(2017/3/26)
After Party

Mentors and Judges

  • Chuan He (CEO  of  Posted on Video Production Company)

    Chuan He

    CEO of Posted on Video Production Company

    Read Bio
  • Shushuang Jiang (Senior Investment Manager  at  Pan Lin Capital Equity Investment Fund)

    Shushuang Jiang

    Senior Investment Manager at Pan Lin Capital Equity Investment Fund

    Read Bio
  • Xun Li (Legal Services Officer  at  Beijing Yingke Law Firm (Ningbo))

    Xun Li

    Legal Services Officer at Beijing Yingke Law Firm (Ningbo)

    Read Bio
  • Marc Ma (Strategic Consultant  at  Shanghai related professional vehicle design company)

    Marc Ma

    Strategic Consultant at Shanghai related professional vehicle design company

    Read Bio
  • Nicolas Mei (CEO  of  STORIES Incubator)

    Nicolas Mei

    CEO of STORIES Incubator

    Read Bio
  • Dahai Qiu (CEO  of  AC汽车联合)

    Dahai Qiu

    CEO of AC汽车联合

    Read Bio
  • Vincent Shu (CEO  of  LetsParts Auto Technology)

    Vincent Shu

    CEO of LetsParts Auto Technology

    Read Bio
  • Xianjun Tang (Senior Investment Manager  at  Shanghai Jun wing Cci Capital Ltd)

    Xianjun Tang

    Senior Investment Manager at Shanghai Jun wing Cci Capital Ltd

    Read Bio
  • Wenhao Wang (CEO  of  Shanghai ShoukeAuto Technology Co.,Ltd.)

    Wenhao Wang

    CEO of Shanghai ShoukeAuto Technology Co.,Ltd.

    Read Bio
  • Harry Wang (CEO  of  Linear Capital)

    Harry Wang

    CEO of Linear Capital

    Read Bio
  • Peng Xie (CEO  of  Shanghai public Mdt InfoTech Ltd)

    Peng Xie

    CEO of Shanghai public Mdt InfoTech Ltd

    Read Bio
  • Fish Yu (CEO  of  Chuanhe Design Studio)

    Fish Yu

    CEO of Chuanhe Design Studio

    Read Bio
  • Tiny Zhang (Senior Marketing Manger  at  Shanghai Auto Business Incubator Co., Ltd.)

    Tiny Zhang

    Senior Marketing Manger at Shanghai Auto Business Incubator Co., Ltd.

    Read Bio
  • Bo Zhou (Investment director  at  TusStar)

    Bo Zhou

    Investment director at TusStar

    Read Bio
  • Danny Zhou (CEO  of  UNDERLINE)

    Danny Zhou

    CEO of UNDERLINE

    Read Bio
  • May Zhu (COO  at  souche.com)

    May Zhu

    COO at souche.com

    Read Bio

Tickets

Ticket price includes food for the entire weekend (3 dinners, 2 lunches and 2 light breakfasts) as well as water. Make sure to attend the entire event as your team will need you until the end!
Sunday Spectator ticket only provides attendance to the Sunday night final presentations. 
Menu